dijous, 27 de maig del 2010

“Memorial Edu, Just i Quique”

Reprodueixo a continuació el missatge de correu amb el qual s'està divulgant un seguit de marxes i caminades a les Valls d'Àneu.

Benvolguts amics,

Ens plau presentar-vos de nou el “Memorial Edu, Just i Quique” en la seva segona edició, que volem celebrar el diumenge 13 de juny del 2010.

Amb aquest acte esportiu i festiu on hi poden participar els nens i nenes, nois i noies, pares i mares, padrins i padrines, de les Valls d’Àneu i de tot arreu, volem tornar a passar una jornada gaudint del nostre entorn i a la vegada recordant.

Aquest any hem pensat en tres recorreguts, la caminada popular pel pla d’Esterri, la Marxa Popular de 20 quilòmetres i una Marxa de Resistència de 40 quilòmetres per aquells més valents. I per acabar, un dinar de germanor.

En aquesta segona edició, ens trobem davant el repte d’haver superat amb èxit l’organització del darrer any, amb 300 participants i haver entrat en el calendari català de “Caminades de Catalunya”. Per la nostra part mantenim l’ànim de continuar tirant endavant i consolidar aquesta diada.

Us animem a que ens correspongueu amb el vostre suport i ajuda en tot allò que pugueu per tal que aquesta segona edició de la “Marxa popular de les Valls d’Àneu” sigui un nou èxit.

Moltes gràcies


www.vallsdaneu.com/marxa2010/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada