dilluns, 26 de març del 2012

Activitat hídrica al Forat


Avui he anat a comprovar el cabal de la surgència del Forat de l'Or, donat que el proper dissabte preveiem efectuar un atac a la punta d'exploració amb els companys del GEB.
He trobat curs actiu ben aprop de la boca, escoltant la bramor de l'aigua ja des de l'estretor. He pogut evitar l'aigua fins al sifó temporal, i he observat que la volta no està totalment inundada; es podria accedir al "bypass" i superar-lo, però sense anar més enllà. Caldria introduir-se a l'aigua fins al coll.
Les parets estan molles a una alçada d'un metre per damunt de la superfície de l'aigua, indici que el nivell ha arribat a aquesta alçada, i que ara mateix el sistema està en descàrrega. Caldrà observar amb detall les pluges disperses que puguin afectar el massís.
Esperem que el nivell de l'aigua baixi el suficient com per poder superar aquest sifó temporal sense haver-nos d'equipar, i poder fer arribar el material al seu darrera. Per altra banda, esperem que el nivell estigui prou alt com per enllaçar els següents i que els submarinistes s'estalviïn de portejar el material d'un a altre sifó. Estarem a l'aguait.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada