diumenge, 15 d’abril del 2012

Via Demasiado Lejos...

Avui he tornat a escalar a la paret de Bagasses de Terradets després de molt de temps, i ho he fet de la mà del "Mestre" Sisco. Ens hem llevat ben d'hora, ben d'hora i hem desafiat les prediccions metereològiques de vent i fred de la tele3 i les prediccions de pluja dels parroquians del Llac Negre. I hem triomfat! Hem escalat sols a la paret amb solet i gens de vent.

Hem fet la via Demasiado lejos para ir andando (6b), us adjunto la ressenya extreta del blog de Luis Alfonso (lanochedelloro):



Els dos primers llargs (4+ i 6b en un pas concret) els hem empalmat i la resta de la via l'hem anat fent sense massa problemes. És una via de bon canto i amb les clàssiques regletes de Terradets i podem dir que està poc sobada tot i les repeticions.

En aquesta imatge Sisco inicia el llarg de 6a+.

A les 14h estàvem a casa just per dinar, així que ha estat una matinal profitosa i divertida. Em sembla que no trigaré a tornar a Terradets, si el temps ens ho permet...









La cara somrient a la Falsa Feixa... ho diu tot!

1 comentari:

  1. Sou uns "catacracks"! Enhorabona, però no per la via -que també-, sinó per la empenta de provar sort tot i les males prediccions i els mal auguris dels "locals".

    ResponElimina