dimarts, 4 de desembre del 2012

24a. Cursa de l'esquiador

Diumenge tocava anar de marxa a Pujalt (l'Anoia). Mano mano Olga Bergua i jo (Joana). Tocava matinar en un dia de gel i de foscor. 05:30h i sortida des de Tremp cap a Pujalt a -4º, la que ens esperava!!

Pujalt i els molins de vent

Vam arribar que encara era ben fosc, vam recollir dorsals, fer una volta ràpida pel poble de Pujalt i a esperar la sortida, estàvem a -6º i per més inri feia un vent de por. Ja vai descobrir per què! només calia mirar una mica enllà i aquells molins de vent parlaven per si sols.



08:30h puntuals i sortida, amb 17,5km per recórrer en un terreny gebrat i gelat, de seguida trobàvem els molins que no ens abandonarien en tota la marxa.

Durant tota la caminada vam portar bon ritme, el vent i el fred no deixava temps a contemplar paisatge, tot i que alguna foto sempre cau.


Vam fer camí, senders pel bosc, i patinatge, a mesura que la gent passava i el sol apretava el terreny estava cada vegada més impracticable, era normal veure la gent patinant i caient. D'esquiador no en vaig veure cap ni un, però de patinadors n'estava ple.

Anar fent camí, passant punts de control i avituallaments i al final més ganes d'acabar que res. Dues pujades seguides i en menys de 4h ja havíem acabat.


Es tracta d'una cursa amb 24 edicions a l'esquena i que es pot fer en 3 versions: cross, marxa i btt, que en total va aplegar més de 1000 persones en un petit poblet de 200 persones que té com a atractius un observatori metereològic i un museu del memorial de l'exèrcit popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada